اطلاعیه
 
 📢به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سربیشه خراسان جنوبی،به اطلاع کلیه واحدهای خبازی سطح شهرستان می رساند. جهت بالا بردن سطح کیفیت نان موارد ذیل در روند تهیه نان رعایت گردد.
عدم استفاده از آرد تازه تولید شده (رعایت خواب آرد تازه تولید شده)
نگهداری آرد در فضایی با دما و تهویه مناسب و بدور از حرارت دستگاه پخت
الک کردم آرد قبل از خمیر گیری جهت هوادهی آرد
رعایت زمان خواب خمیر (در ارتباط با آرد های سبوس دار افزایش مدت زمان خواب)
رعایت زمان پخت نان (در ارتباط با آرد های سبوس دار افزایش زمان پخت)
رعایت درجه حرارت آب مصرفی در فصول گرم و سرد سال
استفاده به اندازه خمیر مایه و خمیر ترش بطور همزمان بخصوص در تهیه نان سنگک
استفاده از نیروی انسانی ماهر و متخصص در تهیه نان 🇮🇷جهاد کشاورزی،امنیت غذایی، مهار تورم و رشد تولید🇮🇷  
  ‏‏┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
روابط عمومی مديريت جهادکشاورزی شهرستان سربیشه خراسان جنوبی‌‌