اطلاعیه
 
📡 به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان سربیشه استان خراسان جنوبی: کلیه واحدهای خبازی جهت بهبود کیفیت نان تولیدی و  نیز جلوگیری از کسر سهمیه  میبایست در فرآیند تولید تا عرضه نان به مشتری مراحل ذیل را رعایت نمایند.
مرحله اول کیفیت نان تولیدی که شامل رعایت مسائل زیر می باشد:
1- عدم استفاده از آرد تازه تولید شده (رعایت خواب آرد تازه تولید شده)      
2- نگهداری آرد در فضایی با دما و تهویه مناسب و بدور از حرارت دستگاه پخت
3- الک کردن آرد قبل از خمیر گیری جهت هوادهی آرد
4- رعایت زمان خواب خمیر (در ارتباط با آرد های سبوس دار افزایش مدت زمان خواب)
5- رعایت زمان پخت نان (در ارتباط با آرد های سبوس دار افزایش زمان پخت)
6- رعایت درجه حرارت آب مصرفی در فصول گرم و سرد سال
7- استفاده به اندازه خمیر مایه و خمیر ترش بطور همزمان بخصوص در تهیه نان سنگک
8- استفاده از نیروی انسانی ماهر و متخصص در تهیه نان
مرحله دوم عرضه و فروش مناسب نان به مشتری که شامل موارد زیر می باشد:
1- نانوایی تعطیلی خود سرانه نداشته باشد و قبل از رفتن به مرخصی ثبت مرخصی در سامانه خرید آرد و موافقت با مرخصی و گرفتن تاییدیه انجام شود.
2- عدم فروش نان در ساعت نامتعارف (از12 شب تا 5 صبح)
3- عدم فروش نان به تعداد نا متعارف
4- مجموع فروش نان بسیار کمتر از دوره قبل نباشد.
5- مجموع فروش نان بسیار بیشتر از دوره قبل نباشد.
6- کارت بانکی تکراری مشتری ثبت نگردد.
7- تراکنشهای کسب و کار از قسمت کسب و کار کارتخوان نانوایی انجام شود.
8- فروشهای نان که نقدی انجام شده با کارت نانوا یکجا ثبت نگردد.
9- کشیدن کارت نانوا در کارتخوان در ساعت غیر متعارف(ساعت تعطیلی نانوایی) انجام نشود.
10- تراکنش (فروش نان) بسیار بیشتر از سهمیه آرد نانوایی نباشد.
 
🇮🇷جهاد کشاورزی،امنیت غذایی، مهار تورم و رشد تولید🇮🇷  
  ‏‏┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
روابط عمومی مديريت جهادکشاورزی شهرستان سربیشه خراسان جنوبی‌‌