عوامل مهم موثر در کسر سهمیه آرد نانوایان عبارتند از:
1- تعطیلی خودسرانه نانوایی و عدم ثبت مرخصی نانوا در سامانه خرید آرد و لزوم پیگیری برای اخذ موافقت با مرخصی و گرفتن تاییدیه
2- ثبت فروش نان در ساعات نامتعارف (از 12 شب تا 5 صبح)
3- فروش نان به تعداد نامتعارف
4- مجموع فروش نان بسیار کمتر از دوره قبل
5- مجموع فروش نان بسیار بیشتر از دوره قبل
6- ثبت کارت بانکی تکراری مشتری
7- عدم انجام تراکنشهای کسب و کار از قسمت کسب و کار کارتخوان نانوایی
8- ثبت یکجای فروشهای نان که نقدی انجام شده با کارت نانوا
9- کشیده شدن کارت نانوا در کارتخوان در ساعات غیر متعارف (ساعت تعطیلی نانوایی)
10- انجام تراکنش (فروش نان ) بسیار بیشتر از سهمیه آرد نانوایی 🇮🇷جهاد کشاورزی،امنیت غذایی، مهار تورم و رشد تولید🇮🇷  
 
 
‏‏┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
روابط عمومی مديريت جهادکشاورزی شهرستان سربیشه خراسان جنوبی‌‌